Jestli je nějaké místo na Starém Městě pražském synonymem pro útočiště hokejových reprezentantů, fotbalistů, modelek, zlatokopek a pseudocelebrit, pak je to Kozička. Ožívá sice až po půlnoci, ale i v tuto dobu vám zde uvaří – steaky, ryby, těstoviny, mořské plody, špecle i českou kuchyni.

Takový Zdeněk Pohlreich by zaplakal nad výmysly typu kuřecí plátek Pepek se špenátem a mozzarellou nebo rumpsteakem Zálesák se žampiony a brusinkami. Stejně jako interiér je i jídlo muzeem 90. let. S čerstvými surovinami si tu hlavu nelámou. Hlavní roli hrají mrazáky – hokejky to prostě rády na ledu.

null

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám i s komentáři, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.

Pro správnou funkčnost povolte javascript ve Vašem prohlížeči