Bulleit 95 Rye
Foto: Shutterstock
Whiskey Bulleit Rye dostala do vínku pětadevadesát procent žita. Historie značky začíná v polovině 19. století. Po letech ji oživil prapravnuk zakladatele Tom Bulleit.

Začnu pokusem, který jsem udělal, než jsem se pustil do psaní.

Do dvou míchacích sklenic jsem dávkoval po 4 cl whiskey, 2 cl Cinzano Rosso a jednom střiku Angostury Aromatic Bitters. Přidal jsem velké kostky ledu, promíchal barovou lžičkou (17 otoček v každé sklenici), přes barové sítko nalil do vychlazených koktejlových sklenek a vložil po třešni macerované v maraschinu.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.