Restaurace Curry House

Delikátní voňavá kari omáčka může mít tolik podob, kolik žije v Indii rodin. Každá ji dělá trochu jinak. V pražské restauraci Curry House tuto specialitu připravují podle receptu, který pochází z Bangladéše, stejně jako její majitel Mamun Hassan. Ten svoji indicko-bangladéšskou restauraci otevřel na Palmovce už před dvaceti lety. Jídla z jeho kuchyně fascinují české gurmány natolik, že mu vynesla vítězství v několika soutěžích o nejlepší kari. Vyhlášená je především varianta s kuřecím masem.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se