Delikátní tóny zelí se mísí s chuťovými záblesky černého rybízu, angreštu a černého pepře. Později přichází hruška, s příchutí bílého pepře a tymiánu. Možná i mexických kaktusů.
Foto: Shutterstock
Lahev Collia 2013 je kupáží různých odrůd na bázi Friuli. Má luxusně zlatou barvu a ke slavnostní večeři se výborně hodí. "Na nose" je překvapivě nudné, jakoby zavřené a tajnosnubné. Ale v ústech umí divy.

Newyorčané říkají, že je to nejlepší italská restaurace na světě. Když vezmeme v úvahu americký sklon přehánět, mohla by být aspoň nejlepší v New Yorku. Podnik s názvem Del Posto je ale každopádně nejlepší v manhattanské čtvrti Chelsea, přímo pod parkem High Line, který býval železniční tratí.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.