Výzvě „Fish & Chips“ naškrábané křídou na tabuli vedle baru nešlo odolat. Zvolit k tomu vhodné víno? Úkol pro sommeliéra roku…
Foto: Shutterstock
I v zapadlé hospůdce v Londýně lze narazit na výborné La-Vis Ritratti Pinot Grigio Trentino DOC 2013. Jeho fermentace probíhá v nerezových sudech s řízenou teplotou. Zážitek z tělnatého vína s limetkovou dochutí umocnil i hrající kytarista.

Londýnské hospody klamou tělem. Po zákazu kouření v nich už sice dohlédnete z jednoho konce na druhý, ale zážitek s dobrým vínem byste stejně nečekali. Jenže omyl! Ošuntělý interiér je nejspíš jen kamufláží, jejímž cílem je nerušit pivaře a zahnat snoby do předražených vinoték. Přitom v chladicích boxech za pobryndanými barovými pulty lze často narazit na dobré kousky. Ano, mluvíme o víně.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.