Šťavnaté víno s vyrovnanou koncentrací kyselin a říznou svěžestí. Barvu má slámově zlatou. Na nose je svěží, s aromatem po trávě, zeleném pepři, zelené papáje a angreštu.
Foto: Shutterstock
V Indii je sice mnohem méně vinařů než třeba IT specialistů, ale i tohle odvětví se v lidnaté zemi rozrůstá. Indická Sauvignon Blanc má pompézní jméno "Jewel of Nasik", jak to mají Indové rádi. Víno se dobře hodí ke kořeněné indické kuchyni.
"No a teď to zkuste vypnout a zapnout," slyším v telefonu nejstarší radu počítačových expertů. Je pronesená anglicky s indickým přízvukem −...

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.