Známá foodblogerka Bára Karpíšková razí zdravý životní styl a ráda nosí volné oblečení. Nerada totiž působí vyzývavě.
Foto: HN - Matej Slávik
Bára Karpíšková je autorkou populárního blogu o jídle a manželkou zakladatele restaurací Ambiente. Odmala má vztah ke krásnému oblečení, svět jídla a módy se u ní prolíná. Bářinou zálibou se stalo sběratelství zástěr - doma jich má už třicet a vždy mezi nimi pečlivě vybírá.

Bára Karpíšková, autorka populárního blogu o jídle Bjukitchen a manželka zakladatele známé sítě restaurací Ambiente Tomáše Karpíška, má k módě vztah odmalička. "Všechny ženy v naší rodině se rády krásně oblékaly a já na brigádách vydělávala hlavně na oblečení."

Světy jídla a módy se u ní pochopitelně prolínají, takže si dává záležet třeba i na výběru zástěry. Ty navíc sbírá a doma jich už má třicet. Stejně jako sportovních kecek, které si většinou vozí z cest. Aby si udržela štíhlou postavu, pravidelně cvičí jógu, běhá nebo venčí svou roční fenku münsterlandského ohaře s gastronomickým jménem Brambora.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.