Soutěž Bocuse d´Or je prestižní událost pro celou gastronomickou scénu – Ilustrační foto.
Foto: foter.com/ ELO -säätiö
Bocuse d´Or je prestižní gastronomická soutěž uznávaná po celém světě. Její české finále se uskuteční 18. a 19. ledna v pražské Makro Akademii. Cílem je ocenit mladé, nadějné a profesionální kuchařské talenty.

V pražské Makro Akademii se 18. a 19. ledna uskuteční finále prestižní gastronomické soutěže Bocuse d´Or Česká republika 2016. Celkem osm finalistů se tak bude moci poprat o titul šampiona.

Mladí kuchaři budou mít za úkol připravit dva originální teplé pokrmy, povinnými surovinami jsou jeseter malý s kaviárem a jelení hřbet s kostí. Na přípravu obou jídel je vymezen časový limit tří hodin a třiceti minut, každý soutěžící bude mít k dispozici asistenta. Porota poté zhodnotí chuť, prezentaci i originalitu pokrmů, důležitý je ale i respekt k zadání a výtěžnost.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.