Držet krok s dobou a inspirovat se světovou gastronomií. Takové jsou zásady elegantní designové restaurace Bellevue.
Foto: Bellevue
Držet krok s dobou a inspirovat se světovou gastronomií. Takové jsou zásady elegantní designové restaurace Bellevue, která již dvě dekády patří mezi pražskou gastronomickou elitu. Manažer restaurace František Novák proto cestuje po Evropě a objevuje prvotřídní šéfkuchaře, které zve na hostování. Restauraci navštívil v rámci rubriky Byznys menu týdeník Ekonom.
Z nabídky

Telecí svíčková, bramborový koláč s volským líčkem, černý kořen, Périgord omáčka   845 korun.

Hřbet ze šumavské srny s foie gras, kapusta, šípková omáčka   845 korun

Tip:

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.