Ptali jsme se čtenářů, jaké jsou jejich zkušenosti s flambováním. - Ilustrační foto.
Foto: foter.com/ vxla
Červené víno je společně s šalotkou a protlakem skvělým základem pro tmavé omáčky. Kombinací bílého vína, tymiánu a medu také rozhodně nic nezkazíte. Pro posezení s přáteli přinášíme čtenářský tip na vepřové na pivu.
Minulý týden jsme opět na našich sociálních sítích zveřejnili anketu, ve které jsme se čtenářů ptali, jestli při vaření požívají a používají alkohol....

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.