Herec a bogger Lukáš Hejlík tráví spoustu času na cestách.
Foto: Eliška Dokulilová
Lidé vnímají Lukáše Hejlíka jako herce a autora projektu Listování. On se však v posledních letech věnuje také blogování o českých restauracích a kavárnách. Svůj blog bere jako osobní pohled na dobré jídlo a navštěvuje i podniky, které mu doporučí fanoušci.

Potkali jsme se ve vlaku mezi Brnem a Prahou – na trase, kterou autor projektu Listování, herec a v poslední době také gastronomický recenzent Lukáš Hejlík absolvuje asi nejčastěji. Právě svůj kočovný život se rozhodl propojit s láskou k jídlu a na svém blogu a sociálních sítích už třetím rokem představuje, jak to umí "rozbalit" kuchaři i v té nejposlednější české vesnici. "Co se týká vrcholné gastronomie, Češi jsou hodně pragocentričtí – přitom existuje spousta míst, kde to umí mnohem lépe," vysvětluje.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.