Když podnik Dynamo v roce 1999 ve Pštrossově ulici v Praze otevřel, působil jako zjevení. Šlo o jednu z prvních designových restaurací, o návrh interiéru se postaralo studio Olgoj Chorchoj a Aleš Najbrt, kteří za něj získali několik ocenění. Vařilo se dobře a nepříliš draze, proto bývalo plno přes obědy i večer. Zatímco retro interiér laděný do přírodních barev zaujme i po 17 letech, s jídlem to je horší. Zdá se, že kuchyně ustrnula v 90. letech. Jídelní lístek je velmi rozsáhlý, nabízí českou klasiku, italské těstoviny či vegetariánské speciality. Často je k mání také dočasná nabídka, která se snaží reflektovat současné trendy − naposledy to byl třeba Burger fest. Jistotou je polední menu, které jsme se rozhodli vyzkoušet.

Byli jste v poslední době na zajímavém obědě či večeři? Nebo se chystáte? Schovejte si účtenku, vyfoťte si objednaná jídla a pošlete nám na mail life@economia.cz, co vám chutnalo/nechutnalo a proč.