Jméno restaurace nemá nic společného s masem, jde o zkratku z francouzského Manipulateur de Sauvers, česky "manipulátor chutí". No a Hervé Rodriguez je kuchař oceněný michelinskou hvězdou a ve Francii známý i proto, že účinkoval v několika televizních pořadech. MaSa v Praze − doslova i přeneseně − zaplňuje prostor po ambiciózním projektu Adore, z kterého po třech měsících "utekl" jiný francouzský kuchař, třicetiletý Fabien Gailly. Adore v prostorách na Ovocném trhu v Praze připomíná jak jméno wi-fi, tak provozovatele na účtence. Restaurace s novým kuchařem i názvem otevřela před dvěma týdny.
Slovenské víno v Praze? Zkuste ikonické Château Belá, doporučuje sommeliérský šampion
Miroslav Balla se jako náctiletý stal dvakrát slovenským sommeliérským šampionem, dnes se jako sommeliér živí. Aby si člověk udělal obrázek o...
13. 7. 2016 ▪ 5 min. čtení