Šéf Sazky Robert Chvátal
Foto: HN - Lukáš Bíba
Šéf Sazky Robert Chvátal má rád kvalitní zdravé jídlo, pro které z kanceláře nemusí daleko. Sešli jsme se s ním v prosklené kantýně Sazky La Paluba osázené exotickými rostlinami. Moderní podnik provozuje společnost "kluka v akci" Filipa Sajlera.

Místo toho, aby ztrácel čas cestou do centra Prahy, šéf Sazky raději nastoupí do výtahu a na oběd si sjede do atria vysočanské budovy, kde největší česká loterijní společnost sídlí. Na kantýnu La Paluba je Robert Chvátal hrdý, neboť se podílel na její modernizaci. Prosklené atrium, v němž se nachází, je osázeno exotickými rostlinami, které navozují pocit útulnosti i soukromí.

"Jsem rád, že jsme v Sazce udělali místo, kde se dá kultivovaně a dobře najíst. Dobře jíst a dobře spát jsou dva základní parametry zdravého člověka. Přesně v tomto pořadí. Na jídlo od našich kuchařů se mohu spolehnout, bez obav tu pořádám i pracovní obědy. Stejně jako mí kolegové," říká a vzápětí zdraví finančního ředitele Sazky, jenž obědvá se svými obchodními partnery u vedlejšího stolu.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.