Salát z máslové dýně, s granátovým jablkem a pomerančovým dresinkem od šéfkuchaře Marka Fichtnera - Ilustrační foto
Foto: Petr Šoukal
Mezi nejčastější lednová předsevzetí Čechů patří podle průzkumů zhubnutí. Obrátili jsme se na špičkové české šéfkuchaře a zeptali se jich, jaká zdravá a lehká jídla bychom si měli vařit. Tip na snídani dodal Jan Punčochář, na oběd Radek Kašpárek a večeři doporučil Roman Paulus.

S příchodem roku 2017 se mnozí z nás pustili do plnění novoročních předsevzetí. Mezi ta nejčastější patří hubnutí a celková změna životního stylu, jak pomocí průzkumu zjistila síť výživových poraden Naturhouse. Tedy změna k lepšímu, samozřejmě.

S otázkou, co si lze na talíři dopřát bez výčitek, jsme se obrátili na povolané v gastronomických kruzích – úspěšné české šéfkuchaře. Co zdravého by uvařili sami sobě?

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.