Grilovaný kančí hřbet s topinamburovým pyré, houbami a kapustou.
Foto: Archiv Ambiente Restaurants
Café Savoy, kavárna a restaurace skupiny Ambiente, je pověstná pro své vynikající dezerty a gourmet menu. Mezi hlavními jídly Gourmetguru objevil novinku: grilovaný kančí hřbet s topinamburovým pyré.

Do Café Savoy ve Vítězné ulici na pražské Malé Straně Gourmetguru rád chodí na bohaté snídaně, zdejší míchaná vajíčka s pažitkou si zamiloval.

Café Savoy, restaurace a kavárna sítě Ambiente, kterou vlastní podnikatel Tomáš Karpíšek, bylo prvním podnikem řetězce zaměřeným na českou kuchyni. Otevíralo v roce 2004 a Gourmetgurua už při první návštěvě zaujalo noblesní atmosférou kaváren z dob první republiky. Kuchaři vaří české klasiky a dorty, které Gourmetguru ochutnal, byly poctivé. Díky neorenesančnímu stropu, který je dokonce památkově chráněn, si tu připadáte téměř jako ve vídeňské kavárně.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.