V bistru Croq´n´roll vyrábějí krokety ručně a z brambor od českých farmářů.
Foto: Archiv Croq´n´roll
Krokety z mraženého polotovaru? Na ty v bistru Croq’n’roll nenarazíte. Domácí plněné bramborové koule tu podávají jako hlavní jídlo. V nabídce jsou tři stálé druhy a na dalších šéfkuchař pracuje.

V Koněvově ulici na pražském Žižkově se na přelomu roku otevřela nová kroketerie. Bramborové koule tady ručně vyrábějí z brambor od českých farmářů a obalují v domácí strouhance. Podávají se plněné jako hlavní jídlo.

Nápad na otevření podniku přišel na cestách. "Velmi nás oslovily známé španělské a latinskoamerické krokety, ve kterých nám přes skvělou chuť chybělo něco navíc. Bistrem Croq’n’roll nechceme do České republiky přinášet mezinárodní krokety, ale chceme vytvořit nové české krokety, které se od jiných liší," plánuje majitel podniku Partsikyan Dmitriy.

Za bistrem Croq’n’roll stojí společnost Grapes Group. "Kroketerie je dceřiná provozovna restaurace Torino, která sídlí na Palmovce. Na veškerých jídlech, kterými jsou kromě kroket i mexické nachos, tortilly a burgery, má zásluhu náš šefkuchař Josef Sedlák," uvedl Dmitriy, který kroketerii provozuje s byznysovou partnerkou Yanou Sanarovou.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.