Do prvorepublikové cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici v centru Prahy si kolemjdoucí pro zákusky chodili už od roku 1911. Podnik cukráře Františka Myšáka vznikl sice už v roce 1904, na adresu poblíž Václavského náměstí se ale přestěhoval až o sedm let později.

Nyní ale Gourmetguru pozoruje prázdnou vitrínu přes kovovou mříž. Posledních devět let cukrárnu Myšák provozovala společnost Ice Art Petra Freiwalda, to je však minulostí a cedule na dveřích hlásá: "Dočasně uzavřeno, připravujeme pro vás novou cukrárnu."

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se