Panoramatická restaurace Zlatá Praha obměnila interiér i menu.
Foto: Archiv restaurace Zlatá Praha
Na samém vrcholu pražského hotelu InterContinental sídlí restaurace Zlatá Praha. Hostům nabízí výhled na panorama hlavního města, nově také zrekonstruovaný interiér a menu. Současný gastronomický koncept nese název "Farm to Table" a podporuje lokální farmáře.

Letos zjara se s rekonstrukcemi restaurací roztrhl pytel a Gourmetguru si toho nemohl nevšimnout. Kromě cukrárny Myšák nebo restaurace La Loca je příkladem také panoramatická restaurace Zlatá Praha v hotelu InterContinental, která vyměnila interiér i gastronomický koncept. Jídlo teď připravuje v duchu "Farm to Table", tedy "z farmy na stůl".

Zlatá Praha jde moderní cestou lokálních produktů, a podporuje tak malé české farmy, rybáře, zemědělce a zahradníky. Šéfkuchař Roman Dolejš a Chef de Cuisine Michal Voldřich Gourmetgurua ujistili, že suroviny vybírají osobně.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.