Tuňák v nori řase s wasabi kaší a zeleninou
Foto: Pavel Vítek
Růžové "očko" šťavnatého masa jedné z nejchutnějších ryb, obkroužené mořskou řasou. Sousto zdravé, lahodné, které navíc tak svůdně křupne v krustičce.

Časy, kdy nám mořské ryby na talíři nevoněly, jsou naštěstí už dávno pryč, je totiž z čeho vybírat. Losos, tuňák, halibut, mořský ďas, mořský vlk… Pravda, těžko srovnávat s dnešní nabídkou dřívější čtvereček mrazené tresky, v lepším případě nějakou tu rozmrazenou podkovu.

Současné možnosti dát si rybu chlazenou a krásně čerstvou se prakticky neliší od zemí, které mají moře. Tak už zbývá jen si vyhrát s přípravou. Co přidat trochu exotiky? Stačí pár drobností a je překvapivé, co to na talíři udělá jenom s kouskem ryby a bramborovou kaší.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.