Bistro Let´s Meat se zaměřuje na burgery, žebírka a kuřecí křídla.
Foto: Archiv Let’s Meat
Na rohu Jičínské a Slezské ulice na pražských Vinohradech se před dvěma týdny otevřelo nové bistro s názvem Let’s Meat. Zaměřuje se na burgery, steaky, žebírka a kuřecí křídla, která šéfkuchař Pavel Matseushuk připravuje na žhavých uhlících.

Dobrých burgerů není nikdy dost, pomyslel si Gourmetguru, když se doslechl o novém podniku na Vinohradech s lákavým názvem Let’s Meat. Na rohu Jičínské a Slezské ulice restauraci před dvěma týdny otevřel šéfkuchař Pavel Matseushuk, který dříve působil například v žižkovských restauracích Trattoria La Casa či Guston.

Let’s MeatV Let’s Meat se zaměřuje na americké speciality: burgery, steaky, žebírka a kuřecí křídla. "Křidélka zapékáme v peci na uhlících, maso tak dostává nádhernou vůni," prozradil Matseushuk.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.