Žebírkov.
Foto: gourmetguru
Žebírka vepřová, telecí a hovězí, ale i kuřecí křídla nebo burgry nabízí strašnická restaurace Žebírkov. Pokrmy šéfkuchař zdobí vlastnoručně vypěstovanými bylinkami, jejichž záhonek má vzadu na terase.

Restaurace Žebírkov otevřela v přízemí nenápadného a trochu zastrčeného strašnického činžáku v říjnu. Gourmetgurua k návštěvě povzbudilo, že restaurace má slušné hodnocení na sociálních sítích.

Podnik nabízí tři druhy žebírek – vepřová, hovězí a telecí. Servírují se na prkénku ve čtyřech velikostech, podle toho, jak moc chcete "šérovat". Gourmetguru si vybral žebírka telecí, která mu doporučil sympatický šéfkuchař Pavel Šupitar, jenž dříve pracoval v restauracích La Speranza nebo Pivovar Marina.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.