Patrik Bečvář
Foto: Libor Fojtík
Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Našeho experimentu se zúčastnilo 15 kuchařských es a jejich úkol byl jasný: prozradit trojici jmen současných gastronomických talentů do 35 let. Z rozmanité škály věku, stylu i oblasti působení  vzešlo sedm více či méně známých jmen. Na mladé kuchaře jsme "zaútočili" s otázkami, které možná nečekali.

Kdybyste se nestal kuchařem, čím byste byl?

Zahradníkem, prostě bych sekal trávu jako Forrest Gump.

Máte nějakou oblíbenou kuchařku?

Nedávno jsem si udělal radost knihou od michelinského kuchaře Yannicka Alléna.

Chtěl jste se už někdy na kuchařinu "vykašlat"?

Nikdy jsem o tom nepřemýšlel, neměl jsem důvod.

Jaký je váš nejoblíbenější kuchařský nástroj?

Asi to nebude žádné velké překvapení, když řeknu, že je to nůž.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.