Jan Kvasnička
Foto: Libor Fojtík
Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Našeho experimentu se zúčastnilo 15 kuchařských es a jejich úkol byl jasný: prozradit trojici jmen současných gastronomických talentů do 35 let. Z rozmanité škály věku, stylu i oblasti působení  vzešlo sedm více či méně známých jmen. Na mladé kuchaře jsme "zaútočili" s otázkami, které možná nečekali.

Jaký je váš nejoblíbenější kuchařský nástroj?

Teď jsme si koupili novou japonskou mandolínu (kráječ zeleniny; pozn. red.), ta mě hodně baví.

Kdybyste se nestal kuchařem, čím byste byl?

Asi bych zvolil nějaké jiné řemeslo. Říká se, že řemeslo má zlaté dno. Hlavně ne žádný technický obor, to by v mém případě vážně nešlo.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.