Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením.
Foto: Shutterstock
Jsou mladí a talentovaní. Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor. A především skvěle vaří.

Přesně před rokem jsme oslovili zkušené české šéfkuchaře, aby vytipovali své možné nástupce − mladé kuchařské naděje, které je zaujaly a jichž si z profesního hlediska váží. Pánové jako Štift, Kašpárek nebo Punčochář se tehdy do naší hry s nadšením zapojili, a když jsme v téhle malé anketě sečetli jejich hlasy, vyšlo z toho "osm nejlepších mladých kuchařů, které ještě neznáte". Protože se však gastronomická scéna neustále vyvíjí, rozhodli jsme se po roce experiment zopakovat.

Tentokrát se ho zúčastnilo 15 kuchařských es a jejich úkol byl opět jasný: prozradit trojici jmen současných gastronomických talentů do 35 let. Z rozmanité škály věku, stylu i oblasti působení tentokrát vzešlo sedm více či méně známých jmen.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.