Nová tvář restaurace La Finestra in Cucina.
Foto: Archiv La Finestra
Skupina La Collezione zastřešuje několik bister, obchodů a restaurací, ale také catering nebo obchod s vínem. Gourmetguru se vydal do La Finestra in Cucina a La Bottega Bistroteka a zjišťoval, co je nového.

Proměna La Finestry

Gourmetguru si všiml, že skupina La Collezione italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho se z původně menšího podnikání stává výraznou součástí české gastronomické scény. Zastřešuje pět bister a obchůdků s delikatesami v jednom, jež spojuje název La Bottega. Provozuje také restaurace, catering nebo obchod s vínem.

Šéfkuchař Tomáš JuříkJednou z restaurací La Collezione je La Finestra in Cucina otevřená v roce 2009 a zaměřená přípravu masa pocházejícího z bio farem Itálie, Španělska a USA. Podnik stihl začátkem prázdnin zcela změnit vzhled vnitřních prostor a 10. července otevřel v novém.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.