Gril Ofyr v restauraci Žofín Garden
Foto: Libor Fojtík
Jedničkou je burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako dozlatova pečená kachna či svíčková. Velký úspěch mají také pečená vepřová žebírka s nakládanou zeleninou.

Zahradní restaurace Žofín Garden je již řadu let nedílnou součástí pražského kulinárního léta. Jíst s rodinou či přáteli v prostorné a klidné zahradě ve stínu vzrostlých stromů patří k nezapomenutelným zážitkům.

Tip:

Milovníci sladkého velebí obrácený tvarohový dort Žofie, za zkoušku ovšem stojí i dort mrkvový.

V letošním roce vyrukoval tým restaurace Žofín Garden se zajímavou novinkou. Když je dobré počasí, tedy když právě neprší, připravuje se několik jídel z denní nabídky na moderním grilu Ofyr, který v loňském roce představili světu nizozemští gastronomičtí designéři.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.