Restaurace Chickin v pražských Dejvicích
Foto: Tomáš Adamec
Na okraji pražských Dejvic otevřela minulý měsíc restaurace zaměřená na americkou jižanskou kuchyni. Chickin sází na udržitelnost a společenskou zodpovědnost, s níž přistupuje ke zpracování organického materiálu.

Americké kuře na jižanský způsob slibovala už několik měsíců před svým červencovým otevřením nová restaurace Chickin. V pražských Dejvicích u stanice metra Hradčanská Gourmetgurua uvítal podnik s moderním interiérem z přírodních materiálů, kde jižanské restaurace připomíná dlouhý bar a několik stolečků před ním. Restaurace má také spodní patro s větším prostorem.

Chickin se zabydlel hned vedle podniku s podobným konceptem, mexického rychlého občerstvení Burrito Loco. Za oběma stojí Pavel Matoušek, který byl v minulosti generálním ředitelem řetězce Burrito Loco a také podniku Agave Restaurant a řetězce Bohamia Bagel. "Po dlouhých letech v partnerství s Američany jsem se před osmi měsíci pustil do přípravy vlastního projektu," vysvětlil Pavel Matoušek.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.