Rybistro na pražských Vinohradech
Foto: gourmetguru
Bistro s čerstvými rybami a mořskými plody objevil Gourmetguru na pražských Vinohradech. Zjistil také, že karlínská Eska rozšířila nabídku o tři bohatě obložené chleby, a Gourmetguru si oblíbil zejména ten s grilovanými meruňkami.

Na malý obchod s čerstvými rybami a bistro v jednom narazil Gourmetguru na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. Objevil tady pult s nabídkou čerstvých ryb a vitrínu se saláty a mořskými plody.

Majitelem podniku je Radek Ficza, o bistro se stará společně s přítelkyní a dvěma brigádníky. V Rybistru nabízí mořské ryby od tuňáka sashimi a žlutoploutvého přes světlou tresku a nilského okouna až po peruánského kalamára. Mezi váženými saláty zaujal Gourmetgurua sleďový s červenou řepou, koktejl z říčních ráčků, několik druhů krevetových salátů nebo matjesy s hořčičnou omáčkou. Potěší také ústřice, dovážené z Francie, a rybí polévka, která je každý týden jiná.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.