Mrkvová polévka ovoněná citrusy
Foto: archiv restaurace Nebespán
Hledáte inspiraci pro podzimní pokrm, který zahřeje a potěší chutí? V chladnějším počasí si tělo žádá něco "hutnějšího", ideální jsou zeleninové polévky, omáčky i tučnější maso. Máme pro vás několik receptů.

Mrkvová polévka ovoněná citrusy

Tento pokrm je jednoduchý na přípravu a přitom má velice příjemnou chuť. "Hodí se jako večeře do teplých dnů babího léta, stejně jako zajímavý předkrm či mezichod pro jakékoliv podzimní menu," říká François Thuille, francouzský šéfkuchař restaurace boutique hotelu Nebespán v Kašperských Horách, který se s námi o recept podělil. 

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.