Ústřice se budou podávat v pražské restauraci Grand Cru.
Foto: archiv restaurace / Valentyn Volkov
Gourmetguru tentokrát shromáždil několik podzimních novinek z restaurací v centru Prahy. Podávat se budou ústřice i víno.

Večer s delikátními ústřicemi a šampaňským

Ústřice si našly cestu i na talíře českých gurmánů a u Gourmetgurua tomu není jinak. Luxusní pokrm v sobě snoubí delikátní chuť, výživné látky a jsou mu připisovány i afrodiziakální účinky. Gourmetguru si ústřice vychutná v sobotu 4. listopadu na tematickém večeru v restauraci Grand Cru, kde je připraví tým v čele se šéfkuchařem Janem Punčochářem. Ústřice se budou podávat od šesti do půl desáté, a to studené i tepelně upravené. Nebude chybět ani nabídka doporučených vín.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.