Ústřice se budou podávat v pražské restauraci Grand Cru.
Foto: archiv restaurace / Valentyn Volkov
Gourmetguru tentokrát shromáždil několik podzimních novinek z restaurací v centru Prahy. Podávat se budou ústřice i víno.

Večer s delikátními ústřicemi a šampaňským

Ústřice si našly cestu i na talíře českých gurmánů a u Gourmetgurua tomu není jinak. Luxusní pokrm v sobě snoubí delikátní chuť, výživné látky a jsou mu připisovány i afrodiziakální účinky. Gourmetguru si ústřice vychutná v sobotu 4. listopadu na tematickém večeru v restauraci Grand Cru, kde je připraví tým v čele se šéfkuchařem Janem Punčochářem. Ústřice se budou podávat od šesti do půl desáté, a to studené i tepelně upravené. Nebude chybět ani nabídka doporučených vín.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.