Podzimní sváteční hody pojmou v restauraci hotelu Unic v pražské Soukenické ulici velkolepě.
Foto: gourmetguru

Svatomartinská husa by Unic

Gourmetguru se doslechl, že podzimní sváteční hody pojmou v restauraci hotelu Unic v pražské Soukenické ulici velkolepě. Šéfkuchař Petr Šmrha se inspiruje tradiční českou kuchyní Magdaleny Dobromily Rettigové a svatomartinskou husu rozloží do několikachodového menu. Uvede ho husí kaldoun a zeleninová sláma, druhým menším chodem bude terina z husích jater, rozinky a skořicová brioška. Hlavním jídlem nemůže být nic jiného než konfitované husí stehno, které šéfkuchař doplní bramborovými šiškami, červeným zelím, švestkami a žemlovými knedlíčky. Menu má celkově pět chodů a v Restauraci "home by Unic" ho budou podávat od 11. do 19. listopadu.

Černá a bílá v Bellevue

jarvis_59fb0e99498e34d82431a937.jpeg
Šéfkuchař Marek Šáda připravil celé menu, v jehož každém chodu hraje lanýž jinou roli.
Foto: Gourmetguru
reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.