Risotto "Vialone Nano" s plátky telecího karé
Foto: Archiv Atelieru Kalina

Lanýžový Mikuláš

První prosincový týden je v Atelieru Kalina v pražské ulici Karoliny Světlé k dispozici celé lanýžové menu. Zahrnuje lanýžové bio vejce s omáčkou albufera, risotto s plátky telecího karé, farmářské kuře s černým kořenem nebo sýrový dezert brie de maux s černým lanýžem. Gourmetguru ochutnal první zmíněnou položku a vejce s jemnou krémovou omáčkou a strouhaným lanýžem může jen doporučit. Uspokojující moment, kdy se nakrojené vejce rozteče, dovoluje jíst i očima, chuť je pak naprostá harmonie. Skvělé je také také risotto s telecím karé (na obrázku).

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.