Šéfkuchař Chris Oberhammer z michelinské restaurace Tilia v jihotyrolském Toblachu
Foto: IDM Südtirol-Alto Adige, archiv Tilie
Ve své restauraci Tilia v jihotyrolském Toblachu má šéfkuchař Chris Oberhammer pouze pět stolů. Sází na špičkové lokální suroviny, které odebírá od malých farmářů hospodařících do deseti kilometrů od jeho podniku. Od 12. prosince do 6. ledna můžete jeho kuchyni ochutnat na akci Skiers’ Christmas na vybraných horských chatách oblasti Tre Cime.

Šéfkuchař Chris Oberhammer je rád, když se u něj host cítí jako doma. Pokud mu řeknete, že máte chuť na nějakou dobrou polévku, připraví vám ji, přestože není na jídelním lístku. Každý večer obchází stoly a ptá se lidí, na co mají chuť, zda byli spokojení, nebo jim doporučí, co si dát. Děti klidně zavede do kuchyně.

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.