Z food trucku do bistra
Foto: gourmetguru

Z food trucku do bistra

Červenomodrou dodávku Salt'n'Pepa slovenského páru Radovana a Zuzany Tlstovičových známe z české metropole. Ve svém food trucku připravují burgery, přičemž už dlouho koketovali s myšlenkou otevřít si bistro také na Letné. To se jim v listopadu splnilo − bistro Salt'n'Pepa Kitchen umístili přímo na třídu Milady Horákové. Nový podnik míří kulinářsky do všech stran, Gourmetguru musí pochválit cibulový krém i houbové ragú s polentou. Burgery jsou ale pořád jedním z pilířů nabídky a k dispozici jsou i vegetariánské. Třeba se smaženou mozzarellou a domácími hranolky.

Čokoládová opice na Starém Městě pražském

jarvis_5a3279f9498e0896fae9cbac.jpeg
Foto: Gourmetguru
reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.