Barvu má tohle šampaňské jiskrnou, s famózní šumivostí a s bílými záblesky, v chuti podtržená letní jablka s vonícím štrúdlem.
Foto: archiv

Byl to vídeňský číšník jako z románu. Už dávno ne mladý, ale do důchodu daleko. Pohyboval se s noblesou a nonšalancí, ale na tváři měl lehký ironický úšklebek. Samozřejmě byl stoprocentně zdvořilý a elegantní. "Dáte si šampaňské, předpokládám," řekl, pas zlomený v mírné úkloně.

Samozřejmě! Co také jiného v podniku jménem Gulasch & Champagne. Jedna ze tří restaurací hotelu Grand Ferdinand na Schubertringu ve Vídni vás upoutá svým konceptem. Tři minuty od Městského parku a deset minut od katedrály svatého Štěpána. Prostě úplně v centru.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.