Připravte si skvělé fudge z bílé čokolády.
Foto: Eliška Klanicová
Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego! pravidelně píše o jídle - tentokrát o úžasně chutných možnostech karamelizování.

Dnešní článek bude především pro ty, kteří s láskou vzpomínají na to, jak v dětství cucali jesenku přímo z tuby. Ty, kteří z bonboniéry vždy vyberou bílé a mléčné bonbony a ty hořké tam nechají až na poslední krizi. Ty, kvůli kterým rodiče přestali kupovat kostkový cukr (přiznávám se). Nebo ty, kteří považují slaný karamel téměř za zázrak. Dnes to bude o dobrotě srovnatelné se slaným karamelem. On to totiž vlastně tak trochu karamel je, jen ještě pozvednutý o level výš. Představte si… zkaramelizovanou bílou čokoládu!

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.