Připravte si skvělé fudge z bílé čokolády.
Foto: Eliška Klanicová
Kuchařka a cukrářka Eliška Klanicová vystudovala prestižní londýnský gastronomický institut Le Cordon Bleu. Pro ego! pravidelně píše o jídle - tentokrát o úžasně chutných možnostech karamelizování.

Dnešní článek bude především pro ty, kteří s láskou vzpomínají na to, jak v dětství cucali jesenku přímo z tuby. Ty, kteří z bonboniéry vždy vyberou bílé a mléčné bonbony a ty hořké tam nechají až na poslední krizi. Ty, kvůli kterým rodiče přestali kupovat kostkový cukr (přiznávám se). Nebo ty, kteří považují slaný karamel téměř za zázrak. Dnes to bude o dobrotě srovnatelné se slaným karamelem. On to totiž vlastně tak trochu karamel je, jen ještě pozvednutý o level výš. Představte si… zkaramelizovanou bílou čokoládu!

reklama

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé

Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.