Dnešní článek bude především pro ty, kteří s láskou vzpomínají na to, jak v dětství cucali jesenku přímo z tuby. Ty, kteří z bonboniéry vždy vyberou bílé a mléčné bonbony a ty hořké tam nechají až na poslední krizi. Ty, kvůli kterým rodiče přestali kupovat kostkový cukr (přiznávám se). Nebo ty, kteří považují slaný karamel téměř za zázrak. Dnes to bude o dobrotě srovnatelné se slaným karamelem. On to totiž vlastně tak trochu karamel je, jen ještě pozvednutý o level výš. Představte si… zkaramelizovanou bílou čokoládu!

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se