Asijské restaurace v Česku rychle přibývají. Je však potřeba rozlišovat, zda se jedná o pseudočínskou vývařovnu servírující cosi zalitého hustou lepkavou hmotou univerzální hnědooranžové barvy, rychlé bistro podávající tradiční speciality z thajských a vietnamských ulic, či restauraci se vším všudy, která se zaměřuje na ty největší lahůdky asijské kuchyně. Právě do poslední kategorie spadá pražské SaSaZu.

Restaurace nese nálepku luxusu, barevností a čerstvostí však její jídla do rozmaru Pražské tržnice sedí. Oslavila už osm let a po celou dobu sází na spojení alchymie chutí, barev, vášně a designu. Kromě asijské kuchyně ve stylu fusion nabízí také kreativní kurzy vaření pro veřejnost, které stejně jako celý kuchařský tým vede indonéský šéfkuchař Andy Tan.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se