Restaurace Deer
Foto: Kateřina Čupová

Dlouho jsem se za tolik peněz nenajedl tak špatně. Ale popořadě. Když se před rokem chystala restaurace Deer, mluvilo se o ní jako o novém pražském fine diningu za lepší ceny. Majitel, firma Bauer Hotel Group, najal coby šéfkuchaře Tomáše Levého, známého předtím z Café Fara nebo Red Pifu. Víno dostal na starost dlouholetý nejlepší český sommeliér Jakub Přibyl se zkušeností z Grand Cru. Celé to vypadalo velmi slibně.

Ještě před skutečným otevřením bylo ale vše jinak. Levý s Přibylem záhy skončili z dobře známého důvodu, kdy i bohatého majitele, ovšem bez zkušenosti s nákladnou vyšší gastronomií, vylekají náklady, které se navíc hned tak nevracejí. Otevření restaurace, zatímco ve vedlejší místnosti ještě pracovali se sbíječkou, taky nebylo úplně fine diningové. A výsledek? Předražená restaurace s anglickým názvem sídlící v pražském historickém domě, který kdysi nesl jméno U Dvou jelenů o jedné hlavě. Šéfkuchaře tu nakonec dělá Jiří Eberl, jenž vařil i U Malířů. Sommeliéra tu nepotkáte.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.