Zas a znova
Foto: Kateřina Čupová

Restaurace se jmenuje Zas a Znova a její jméno nelže: určitě se sem budete zas a znova rádi vracet, protože se tady prostě skvěle najíte. Sídlí kousek jižně za Prahou v obci Sulice-Hlubočinka, jež je dnes z nemalé části exilem Pražanů, a letos v dubnu ji otevřela dvě známá jména tuzemské gastronomie: zkušený restaurační manažer Karel Šimůnek, jenž předtím vedl nejen AvantGarde patřící skupině PPF, a přední kuchař Petr Hajný. Výsledkem je originální a moderní venkovská restaurace, jakých kolem Prahy není moc.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Kde šéfkuchař Petr Hajný působil předtím a proč má ve vytváření menu pro Zas a Znova volnější ruce?
  • Na čem si návštěvníci mohou pochutnat a proč je výhodou, že v okolí bydlí další kuchaři a cukráři?
  • Co si Petr Holec objednal a proč možná změní názor na buchtičky se šodó?
Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.