The Eatery
Foto: Kateřina Čupová

Až do letošního jara, kdy restaurace ztratila michelinskou hvězdu, byl Pavel Býček šéfkuchařem pražského Alcronu. Od srpna vaří v holešovické jídelně. Nejde o stravenkový bufet, ale o Eatery, již Býček spoluvlastní. V angličtině slovo eatery znamená obědové bistro či jídelnu. V holešovické Eatery sice mají i "segeďák", taky ale nabízejí ve vinném lístku víc šampaňského, než se v Holešovicích vypije za celý rok. A co hůř: "Naší hlavní ingrediencí je láska," píše se na webu podniku.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Z jakých surovin v Eatery vaří?
  • Jak je složené menu a co si Petr Holec objednal?
  • Jak jídlo zhodnotil?
Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.