La Degustation Boheme Bourgeoise
Foto: La Degustation Boheme Bourgeoise

V gastronomii najdete různé trendy − od lokálnosti až po spoustu "lásky". Jeden ale poslední dobou trumfuje: se stále delšími degustačními menu z menších porcí jídel se naopak u stolu prodlužuje jejich představování. Někdy jde o teror. Není totiž nic moc horšího než hledět do téměř prázdného talíře, zatímco vás obsluha trápí nekonečným výkladem toho, co všechno a taky jak udělané na něm máte.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Jak pracují šéfkuchaři s interpretací jídla?
  • Proč je nejhorší, když je jednoduché jídlo složitě vysvětlované brigádnicí?
  • Jak dlouho by představování tedy mělo trvat?
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.