Dobromila
Foto: Kateřina Čupová

V raných 90. letech minulého století sídlila na Letné jedna z prvních "italských" restaurací, které tehdy gastronomicky diktovaly Praze. Nebyla na michelinskou hvězdu, ale to tehdy nebylo nic. Zato tu večer bývalo plno. Časy se ovšem změnily a od května sídlí v zastrčeném letenském domě restaurace Dobromila. Jmenuje se samozřejmě po Magdaleně Dobromile Rettigové, jak jinak. Její menu je ale moderní a podnik sem přesídlil z centra Tábora, kde ho před časem otevřel manželský pár.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Jaký ma design a kolik stolů v Dobromile je?
  • Kdo je šéfkuchařem a jak se mu podařilo složit menu?
  • Co si Petr Holec objednal a jak mu chutnalo?
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.