Něco k oříškům
Foto: Archiv výrobce

Vánoce se dají poznat po čichu, to každý ví. Ať už je to vůně vanilkových rohlíčků, zapáleného františka nebo jehličí ze stromečku. A já Vánoce v domě poznám ještě podle jedné vůně − jsou to rozpálené vánoční oříšky na pánvi. Dělám je podle Vánoční kuchařky Nigelly Lawsonové a už si bez nich nejen svátky nedokážeme představit. Přitom je máte hotové hned: dáte různé ořechy na pánev, přisypete koření garam masála, trochu jemně nasekaného rozmarýnu, mletého zázvoru a špetky chilli nebo kajanského pepře.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Jak se připravují oříšky Senty Čermákové?
  • Proč zvolila k nim právě červené Vacqueyras?
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.