Bistro Kostelní 16
Foto: Kateřina Čupová

Je to asi rok a půl, co dole na pražské Letné otevřelo bistro Kostelní 16, pojmenované jednoduše podle své adresy. Určitě to byla dobrá zpráva, a to hned dvakrát: zaprvé na überhipsterské Letné šlo po dlouhé době o nehipsterské bistro, což samozřejmě neznamená jen to, že tu mají místo brutálně kyselého klasické hořké kafe. Jde ale především o jídlo, víno a ducha místa vůbec. A zadruhé restauraci otevřel česko-brazilský manželský pár, který navíc angažoval francouzského šéfkuchaře. Hned od začátku se proto Kostelní 16 lišila od stovek dalších podniků.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

  • Jak ovlivnil kuchyni nástup brazilsko-portugalského kuchařského dua?
  • Proč měl Petr Holec při pohledu na menu pozitivní dilema?
  • Co si nakonec objednal a jak mu chutnalo?
Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.