Restaurace San Carlo
Foto: Kateřina Čupová

Konečně. Do třetí pražské pizzerie a restaurace San Carlo, jež otevřela vloni v srpnu na pražské Letné, jsem se neúspěšně chystal hodně dlouho. "Opravdovou neapolskou pizzu", jak zní reklamní slogan těchto pizzerií, tady totiž dělá italský mistr pizzař Antonio de Filippo a jeho práci v kuchyni chválí i pražští italští kuchaři. Což je samozřejmě co říct, protože na jejich kuchařská ega byste většinou potřebovali hangár. Nakonec mě do San Carla zahnal až náhlý záchvat hladu, který mě krátce po Novém roce přepadl kolem Strossmayerova náměstí.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.