MG Restaurace na letišti v Bezděčíně u Mladé Boleslavi
Foto: IvoHercik.com

Zkratku MG v názvu unikátní MG Restaurace tvoří iniciály jeho šéfkuchaře Miroslava Grusze. A proč ne. Žijeme v éře kultu šéfkuchařů a Grusz má prvotřídní profesní životopis, který mu dává jistou licenci. Vařil v curyšském Marriottu, ve Four Seasons v Praze i ve Florencii a také v pražském hotelu Augustine. A po svém hotelovém „turné“ zakotvil v původním Aromi v pražské Mánesově ulici, které tehdy zdobilo michelinské ocenění Bib Gourmand, protože tenhle italský restaurant ještě nepraktikoval moskevské ceny.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.