Majitel podniku Edoardo Liutaio přišel na pražskou Letnou z Florencie.
Foto: Radek Vebr

Párkrát jsem o něm slyšel, nikdy jsem tam ale nešel. Nevím vlastně proč. Až teď, když na mě letenské bistro Dal Toscano náhodou bliklo na Facebooku. Celé to totiž vypadalo stejně surrealisticky jako nějaký Felliniho film, navíc tamnímu menu nešlo odolat. A hlavně! Bistro U Toskánce je naprostý opak všech těch nových hipsterských podniků, kterých už je na Letné víc než budov. Původně vzniklo jako sýrárna, poslední tři roky je ale "restaurací", o níž jen málokdo ví.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.