Frunc s Holubem jablka původně odšťavnovali doma v kuchyni, dnes jejich výrobna sídlí ve sklepích bývalého pivovaru Poldi Kladno.
Foto: Matej Slávik
V prodejně jablářství F. H. Prager jsou jablka všude, kam oko dohlédne. Ovšem nikoliv v podobě čerstvého ovoce...

Když se usadíme v nedaleké kavárně na pražském Žižkově, Ondřej Frunc si objedná štrúdl. "Takhle vypadá profesní deformace, lidi už se mi trochu smějí," pozdvihne obočí podnikatel a má pravdu. Jeho mladší dcera se jmenuje Alma, což v tatarských jazycích prý znamená jablko. "Jak vidíte, práce se mi s osobním životem vůbec neprolíná," říká s nadsázkou.

reklama

Pokračování textu je k dispozici pouze pro platící čtenáře

Máte již předplatné nebo registraci? Přihlaste se.
Proč ji potřebujeme?

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě. Zároveň vám založíme uživatelský účet, abyste se mohli k článku kdykoli vrátit a nemuseli jej platit znovu. Pokud již u nás účet máte, přihlaste se.

Potřebujeme e-mailovou adresu, na kterou pošleme potvrzení o platbě.

Pokračováním nákupu berete na vědomí, že společnost Economia, a.s. bude zpracovávat vaše osobní údaje v souladu se Zásadami ochrany osobních údajů.

Vyberte si způsob platby kliknutím na požadovanou ikonu:

Platba kartou

Rychlá online platba

Připravujeme platbu, vyčkejte prosím.
Platbu nelze provést. Opakujte prosím akci později.